Νηπιαγωγείο Καπαρελλίου

Θεατρική παράσταση

 

Θεατρική παράσταση: "Ο Καλόκαρδος και η Χρυσή Ροδιά"

click for larger photo...

Σε μια παιδαγωγική συγκέντρωση φέτος οι μαμάδες ζήτησαν να πάμε σε μια θεατρική παράσταση... μάλιστα πρότειναν και κάποιες παραστάσεις και αφού έγινε η σχετική διερεύνηση του χώρου των παιδικών παραστάσεων σε συνάρτηση με το ποια θέατρα είχαν εισιτήρια ακόμη καταλήξαμε στο Θέατρο "Κάτω από την Γέφυρα" στο σταθμό του Π. Φαλήρου.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν γιατί η παράσταση τα είχε σχεδόν όλα...

Πρώτη σειρά δίπλα στη σκηνή - χάρη στην συνάδελφο Μαρία- ωραία καλοφτιαγμένα κουστούμια, πολλά εναλλασσόμενα σκηνικά ξεκούραστη μουσική, καλούς, κακούς, χαζούς βασιλιάδες, μάγισσες και μαγικά, χαριτωμένους ηθοποιούς, και την αγάπη να δίνει έξοδο στην πλοκή του έργου.

Μετά το Θέατρο Τι;
Πίσω στο χωριό;
Ασφαλώς και όχι...

Μια βόλτα με το πούλμαν μέσα στη Αθήνα, έτσι να πάρουμε και εμείς λίγο αέρα έστω και μολυσμένο είναι της πρωτεύουσας μας οφείλουμε να πάρουμε...

Σύντομη επίσκεψη στο Ζάππειο και στην παιδική χαρά δίπλα στην "Αίγλη"... Στους τσολιάδες κλασσικά όπως όλοι και με φωτογραφία επίσημη, και δίπλα ή μάλλον κάτω: στον Υπόγειο σταθμό του Συντάγματος.

click for larger photo...

Εδώ ο σταθμός είναι καταπληκτικός, και η αίσθηση ξεχωριστή, να περπατάς δίπλα στη κοίτη του Ηριδανού ποταμού και σ' όλα τα όμορφα βαλμένα αρχαιολογικά ευρήματα σε συνάρτηση με την εμφανή καθαριότητα του χώρου πάντα βέβαια με τις μαμάδες από το χέρι...αλλά μάλλον ήρθε η ώρα...και τις αφήσαμε λίγο μόνες και τρέξαμε.

click for larger photo...Και έπειτα λίγο και από Εθνικό κήπο... το παγώνι είναι πάντα ωραίο έστω και πίσω από τα κάγκελα...

click for larger photo...